3D Bútortervező
Tervezd meg konyhádat ingyen!

Partnereink

Gamper Üzletház Kft.
Zalaegerszeg
Aknis Bútor    
Zalaszentgrót
Sárai és Csomai Bt.
Veszprém
Gyurasics Bútoripari Kft.
Pécs
Meister-Holz Kft.    
Pápa
Horváth Faipari Kft.   
Kecskemét
Dósafa Bútor Kft.
Budapest, XIV. ker.

Tömörfa frontos Varia konyhák fűszerei a sokoldalú kiegészítők

A Varia tömörfából készült konyhái a tökéletes minőség mel­lett kiemelkednek a stílushoz illeszkedő egyedi kiegészítők széles választéka miatt is. Noha ezek mindegyike nem található meg a 3D bútortervező programban, ám az összes kivitelező partnerünknél megrendelhető és megvalósítható.

2013 a természetes színek éve lesz!

A fehér szín évekig tartó hegemóniája után a dizájn és lakberendezés világába visszatérnek a föld-közeli, természetes színek.

Konyhasziget kompromisszumok nélkül

Manapság nagyon divatos megoldás a konyhasziget, ami mind esztétikailag, mind funkcionalitásában a konyhánknak, sőt akár az egész lakásunknak is ékköve lehet. Hogyan építsük fel a szigetet, milyen méretigényekkel kell szembenéznünk, mire kell feltétlenül figyelnünk? Kérdések és válaszok – „utazás...

Konyhai egységekről és azok optimális felhasználásáról

A konyhabútorokat két különböző csoportba sorolhatjuk: földön álló szekrények és falra rögzített bútorok. Előbbiek közé tartoznak az alsószekrények és minden olyan tároló egység, amely a munkalap alatt helyezkedik el valamint a magas, ún. kamraszekrények. Az utóbbi kategóriában a munkalap feletti...

Konyhánk tervezése a háromszög modellel

Rengeteg geometriai formával találkozhatunk a konyhában – a szögletes szekrénytől kezdve a kör alakú asztalig. Ám a háromszög alakzat nem csak dizájnban-, de a mindennapi élet könnyebbé tételében is jelentős változást hozhat.